FRAMGÅNG STARTAR HÄR

15 november, 2017

10:30 - 12:00

Bravo Hub

Gratis

Michel Laporte Godorn är en passionerad föreläsare, entreprenör och affärsutvecklare som verkligen brinner för försäljning!

Han är idag VD på Vimentis Group och hans huvudfokus är Vimentis VIP som är ett tillväxtprogram och online plattform för Startups och småföretagare med 100 procent fokus på försäljning.

Onsdag 15 november  kl. 10.30 kommer han till Bravo Hub för att ge dig tipsen till hur du genom en bra storyselling och högt EQ blir en personlig och framgångsrik säljare.
Kort och gott handlar det om att ett högt EQ är en av grunderna för att skapa en story med relevans och som berör på djupet. Det är ingrediensen som gör den stora skillnaden mellan de som säljer mycket och de som tror att de gör det. Att vara en duktig säljare handlar inte bara om rena säljtekniker, utan det är mycket mer komplext än så!

Genom en bra storyselling så får du ditt budskap att nå igenom bruset. Du får också genom en bra storyselling möjlighet att ge ditt varumärke ett sammanhang och göra dig intressant och relevant.

Du kommer också få svar på om man behöver börja träna karate* för att bli en duktig säljare!
*Utöver företagandet så driver Michel Mölndals Karateklubb.

Eventet är kostnadsfritt – anmäl dig här
Vill du veta mer om Michel så kan ni läsa om honom i Starta och Driva som skrev en artikel om honom den 10 augusti 2017. 

*Eventet genomförs på svenska.