VAD GICK FEL

13 oktober, 2017

14:30 - 16:30

Bravo Hub

Gratis

Vi alla har varit på inspirerande event många gånger: Entreprenörer delar sina framgångshistorier som får dig att känna att du kan lätt uppnå detsamma.

Men vet du hur många gånger de misslyckades innan de nått dessa stora prestationer? Vet du hur mycket pengar de kanske ha förlorat på vägen? Vet du även vad de har offrat i form av framgång? Det är självklart alltid lätt att berätta den ljusa sidan, därför sällan att du fått chansen att känna till den mörkare sidan när man driver ett framgångsrikt företag …

Men i Bravo entrepreneurial Hub ger vi dig en möjlighet:
Låt framgångsrika (eller snart framgångsrika företagare) berätta om de ”krossfel” som de har gått igenom på sitt affärsstråk. Var väldigt väl förberedd för läskiga men fantastiska upplevelser du kommer att ha.

Talare:

Peter Nygren, Entreprenör och ängelinvesterare

Med en ekonomisk bakgrund startade han som 19-åring sitt första bolag, Mionix som tillverkar speltillbehör till gamers som vunnit otaliga priser internationellt och som säljs på de flesta kontinenter. Utöver utveckling av produkter har Peter erfarenhet av internationell marknadsföring och försäljning. Han jobbar nu som VD och affärsutvecklare och investerar och bygger upp nya start-ups. Peter blev under 2016 utnämnd i Veckans Affärer till en av Sveriges supertalanger för sina prestationer inom entreprenörskap.

 

 

 

Carl Svensson, Operativ och driven entreprenör med fokus mot startup och försäljning.

Carl Svensson som genom moderbolaget Pergitus invest bland annat driver företaget EkoKraft där man sedan 2008 satsar på solkraft. Han startade sitt första företag 2006 mitt i rådande pokerboom genom att arrangera företagsevent inom samma område. Efter det blev det ett par års ekonomistudier och därefter drev han Captive Larm under 10 år. Idag har han flera järn i elden, varav ett handlar om att investera i unga entreprenörer.

 

 

Birthe Björkenstock, Chef och ägare inom privat vård sedan 1995. Hon nu är activ som Ledarskapskonsult och coach, och VD inom demensvård.

 

 

 

 

 

 

 

Agenda

  • 14.30-15: Mingel
  • 15.00- 15.10: Välkommen, intro och program info
  • 15.10-15.30: Peter Nygren
  • 15.30-15.35: Q&A
  • 15.40-16.00: Carl Svensson
  • 16.00-16.05: Q&A
  • 16.05-16.25: Birthe Björkenstock
  • 16.25-16:30: Q&A
  • 16.30-   : Slut och Afterwork på TAK

Begränsade platser, anmäl dig NU.

Vill du berätta din hisstoria? Anmäl dig som en av våra talare! Maila oss direkt: hello@bravohub.se

Vi avslutar med After Work för den som vill hänga på!

*Eventet genomförs på svenska.


OBS! Vi, Bravo Hub, tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå för ditt självförtroende för att driva ett företag efter detta event. Vi, Bravo Hub, skulle dock älska att höra hur detta event gör dig ännu mer bestämd att leda ditt företag framåt.